Zapraszamy na bezpłatny webinar „Fakty i mity o karmieniu piersią – Pytania i odpowiedzi”, podczas którego Agata, autorka znanego bloga dla mam karmiących piersią Hafija.pl, opowie o kilku faktach  i mitach związanych z karmieniem piersią oraz będzie odpowiadać na Wasze pytania na bieżąco.

Stowarzyszenie Małyssak ma zaszczyt zaprosić Rodziców w tym roku pełnym wyzwań i niepewności na cykl spotkań internetowych dla rodziców, realizowany w ramach dofinansowania ze środków budżetu Samorządu Województwa Kujawsko-Pomorskiego na rok 2020 oraz dzięki darczyńcom, którzy przekazali datki bezpośrednio na konto Stowarzyszenia oraz w ramach Małossakowych zbiórek. Ten webinar jest wyjątkowy, ponieważ jest realizowany jako dodatkowy po webinarze, który odbył się z okazji Światowego Tygodnia Karmienia Piersią w sierpniu. To po sierpniowym webinarze prosiłyście o spotkanie z Agatą Q&A, czyli takie podczas którego zadacie nurtujące Was pytania, a więc… voilà – wystarczy, że się zarejestrujesz i dołączysz do nas już w piątek 24 października!

Fakty i mity o karmieniu piersią - Q&A

Agata Aleksandrowicz

Webinar poprowadzi Agata, która tak pisze o sobie: „Na imię mam Agata. Hafija to jedna z wielu wersji tego imienia. Z wykształcenia jestem specjalistą z zakresu komunikacji społecznej i PR oraz dyplomowanym Promotorem Karmienia Piersią. Brałam udział w webinarach doszkalających na temat kodeksu WHO i rezolucji WHA organizowanych przez Save the Children z Wielkiej Brytanii. Hafija.pl to jedyne takie miejsce w polskim internecie. Największe kompendium wiedzy o karmieniu piersią oraz rodzicielstwie.” Agata również jest współzałożycielką i wiceprezeską Fundacji Promocji Karmienia Piersią fpkp.pl.

"Fakty i mity o karmieniu piersią | Q&A"

24 października 2020 (sobota) start godz. 20:00

prowadząca: Agata Aleksandrowicz | Hafija.pl

bezpłatny webinar dla rodziców , wyłącznie na żywo ONLINE

UWAGA! Po kliknięciu przycisku „Tak, zapisuję się” na podany adres otrzymasz wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Koniecznie potwierdź zapis, aby wszystkie wiadomości do Ciebie docierały. Jeśli nie widzisz maili od nas sprawdź folder SPAM i najlepiej dodaj mail kontakt@malyssak.pl do zaufanych, aby maile związane ze spotkaniem internetowym trafiały do Ciebie.