Baner webinaru pt. Relacja z dziećmi bez nagród i kar

Zapraszamy na bezpłatny webinar pt. „Relacja z dziećmi bez nagród i kar” z psycholożką Katarzyną Kalinowską z Przystanek Relacja.

To już ósmy webinar z cyklu 11 webinarów projektu „Relacja i komunikacja – bezpłatne webinary edukacyjne dla rodziców” dofinansowanego ze środków budżetu Samorządu Województwa Kujawsko-Pomorskiego. Jednak projekt nie byłoby możliwy bez pracy społecznej członków Stowarzyszenia Małyssak i wsparcia od naszych darczyńców, dlatego wesprzyj nas i Ty (możesz to zrobić tutaj)!

Logo Województwa Kujawsko pomorskiego z dopiskiem Dofinansowano z budżetu Samorzoądu Województwa Kujawsko-Pomorskiego

"Relacja z dziećmi bez nagród i kar"

Czy to wogóle jest możliwe?

Co zamiast nagród i kar?

Jak budować relacje w rodzinie?

Jak dbać o potrzeby?

Psycholog Katarzyna Kalinowska

Katarzyna Kalinowska – psycholożka, trenerka FamilyLab Polska, nauczycielka Montessori, praktyk Points Of You, propagatorka rodzicielstwa bliskości i porozumienia bez przemocy. Pracuje z rodzicami i nauczycielami podczas kursów online, seminariów inspirujących, warsztatów i konsultacji indywidualnych. Od 2018 roku tworzy Przystanek Relacja Katarzyna Kalinowska – miejsce, gdzie praktykuje odwagę w dzieleniu się tym, co jej bliskie, a także zachęca do świadomego budowania relacji z samym sobą.

psucholożka Katarzyna Kalinowska

29 września 2021 g. 17.00-19:00