webinar o wplywie reklamy produktów zastępujących karmienie piersią i mleko kobiece na rodziców i presonel medyczny z Hafiją 3 sierpnia 2022

Zapraszamy na bezpłatny webinar pt. „Kodeks Marketingu Produktów Zastępujących Mleko Kobiece. Wpływ reklamy na rodziców i personel medyczny” z blogerką Agatą Aleksandrowicz, autorką bloga Hafija.pl.

Bezpłatny webinar edukacyjny dla rodziców jest możliwy dzięki dofinansowaniu w ramach programu Aktywni Obywatele – Fundusz Krajowy, finansowanego przez Islandię, Liechtenstein i Norwegię w ramach Funduszy EOG. Pomysł na bezpłatną edukację rodziców online to część projektu „Karmienie mlekiem mamy prawem mamy i dziecka”, o którym więcej możesz się dowiedzieć tutaj

Kodeks Marketingu Produktów Zastępujących Mleko Kobiece
Wpływ reklamy na rodziców i personel medyczny

Z okazji Światowego Tygodnia Karmienia Piersią

3 sierpnia (środa) g. 20.00-21:30

Bądź na żywo i zadaj swoje pytania poprzez czat tekstowy

Nagranie dostępne przez określony czas

Agata Aleksandrowicz

Logo bloga Hafija

Webinar poprowadzi Agata, która tak pisze o sobie: „Na imię mam Agata. Hafija to jedna z wielu wersji tego imienia. Z wykształcenia jestem specjalistą z zakresu komunikacji społecznej i Public Relations (PR) oraz dyplomowanym Promotorem Karmienia Piersią. Brałam udział w webinarach doszkalających na temat kodeksu WHO i rezolucji WHA organizowanych przez Save the Children z Wielkiej Brytanii. Blog Hafija.pl to jedyne takie miejsce w polskim internecie. Największe kompendium wiedzy o karmieniu piersią oraz rodzicielstwie.”

3 sierpnia 2022 g. 20.00-21:30
(środa)