Zapraszamy na bezpłatny webinar pt. „Poznaję mięśnie dna miednicy”. Ten bardzo ważny temat poprowadzi specjalistka – urofizjoterapeutka Weronika Falgowska.

To pierwszy w 2022 webinar edukacyjny dla rodziców (a będzie ich więcej) i możliwy dzięki dofinansowaniu w ramach programu Aktywni Obywatele – Fundusz Krajowy, finansowanego z Funduszy EOG. Pomysł na bezpłatną edukację rodziców online to część projektu, o którym więcej możesz się dowiedzieć tutaj.

Poznaję mięśnie dna miednicy

O czym będzie webinar?

Budowa kobiecych stref intymnych z naciskiem na mięśnie dna miednicy

Dolegliwości tego obszaru ciała kobiety

Sposoby na zapobieganie dolegliwościom i przebieg leczenia

Praktyczne informacje na temat odpowiedniej higieny i kształtowania pozytywnych nawyków związanych z mięśniami dna miednicy

Pytania uczestniczek

17 stycznia (poniedziałek) g. 17.00-18:30

Bądź na żywo i zadaj swoje pytania poprzez czat tekstowy

Nagranie dostępne przez określony czas

Weronika Falgowska
magister fizjoterapii, certyfikowany fizjoterapeuta uroginekologiczny

Absolwentka fizjoterapii Collegium Medicum UMK w Bydgoszczy. Ukończyła kursy dotyczące pracy z kobietą w ciąży i połogu oraz pracy z niemowlętami. Fizjoterapeuta Oddziału Położnictwa, Patologii Ciąży i Ginekologii z Pododdziałem Neonatologii w Szpitalu MSWiA w Bydgoszczy. Prywatnie żona i mama czwórki dzieci.

Fizjoterapeutka uroginekologiczna Weronika Falgowska

Zarejestruj się na bezpłatny webinar

17.01.2022 (poniedziałek)
g. 17:00-18:30