Zapraszamy na bezpłatny webinar pt. „Aspekt psychologiczny długiego karmienia piersią Q&A”. Webinar w formie Q&A poprowadzi psycholog Agnieszka Stein.

To czwarty webinar z bloku „Mleko mamy- zdrowy wybór” w projekcie dofinansowanym ze środków budżetu Samorządu Województwa Kujawsko-Pomorskiego w ramach konkursu Wydziału Zdrowia. Jednak projekt nie byłoby możliwy bez pracy społecznej członków Stowarzyszenia Małyssak i wsparcia od naszych darczyńców, dlatego wesprzyj nas i Ty (możesz to zrobić tutaj)!

Logo Województwa Kujawsko pomorskiego z dopiskiem Dofinansowano z budżetu Samorzoądu Województwa Kujawsko-Pomorskiego

Aspekt psychologiczny długiego karmienia piersią

Twój małyssak stał się dużymssakiem? Masz wątpliwości związane z dłuższym karmieniem piersią? Zastanawiasz się, czy jest jakaś granica kiedy karmienie trwa zbyt długo? Jaki to ma wpływ na Twoje dziecko? Chcesz zadać pytanie psycholożce? Weź udział w naszym webinarze!

Prowadząca:

Psycholog Agnieszka Stein

Jest psychologiem. Od 1999 roku pomaga dzieciom i ich rodzicom radzić sobie w różnych sytuacjach. Pracuje z rodzicami dzieci począwszy od urodzenia aż do okresu nastoletniego. Udziela indywidualnych konsultacji w sytuacjach wątpliwości wychowawczych. Pomaga rodzicom w rozpoznawaniu wyzwań rozwojowych i podpowiada, jak wspierać dzieci przechodzące przez różne trudne dla nich sytuacje. Specjalizuje się w pracy w nurcie Rodzicielstwa Bliskości, a więc za podstawowy czynnik tworzący skuteczną opiekę rodzica nad dzieckiem uważa ich wzajemną relację. W pracy z różnymi trudnościami dzieci stosuje podejście niedyrektywne, oparte na zaufaniu do kompetencji dziecka i podążaniu za jego potrzebami. Jest autorką książek „Dziecko z bliska”, „Dziecko z bliska idzie w świat”, „Akcja adaptacja”, „Nowe wychowanie seksualne”. Więcej o psycholog Agnieszce Stein znajdziesz na stronie: http://agnieszkastein.pl/

A tu znajdziesz ciekawy artykuł – zapraszamy do przeczytania: https://agnieszkastein.pl/ile-to-dlugo/

Psycholożka Agnieszka Stein

6 sierpnia 2021 g. 20.00-21:30