Baner webinaru Karmienie piersią po 1 roku życia dziecka

Zapraszamy na bezpłatny webinar pt. „Karmienie piersią po 1 roku życia dziecka” z Promotorką Karmienia Piersią i inicjatorką małossakowych działań Katarzyną Kołodziejczyk.

Podczas webinaru między innymi dowiesz się:

Jak po roku karmienia zmienia się mleko mamy?

Jak długo można karmić piersią?

Czy można karmić piersią w nocy?

Jak dogadywać się z Dużymssakiem?

To spotkanie jest możliwe dzięki darowiznom, które otrzymaliśmy od osób, które uczestniczyły w spotkaniach Online w 2020 i 2021 roku. Ogromnie dziękujemy za każdą wpłatę!

Promotorka Karmienia Piersią Katarzyna Kołodziejczyk

Katarzyna Kołodziejczyk – w 2013 r. uzyskała tytuł Promotorki Karmienia Piersią nadawany przez Centrum Nauki o Laktacji. Od tego czasu promuje karmienie piersią tworząc Strefę przyjazną karmieniu piersią – Małyssak malyssak.pl, organizując stoiska promujące karmienie piersią wraz ze strefa odpoczynku dla rodziców podczas imprez pelenerowych (do czasu pandemii), również tworząc małossakowe filmy malyssak.pl/malossakowe-filmy/ i grafiki malyssak.pl/malossakowe-grafiki/), a także będąc inicjatorką i prezeską Stowarzyszenia Małyssak. Prowadzi bezpłatne warsztaty Przygotuj się do karmienia piersią dla osób spodziewających się dziecka. Posiada wykształcenie techniczne i aktywnie wspiera Stowarzyszenie swoją wiedza informatyczną.

Jest mamą dwóch córeczek, z których jedna była, a druga nadal jest Dużymssakiem.

Promotor karmienia piersią Katarzyna Kołodziejczyk

19 marca 2021 g. 11.00-12:15